NNVO

Indien u nog geen leeromgeving heeft of een uitbreiding wenst, kunt u ook hiervoor bij ons terecht. Voor de overheidsorganisatie NNVO heeft Rex Media verschillende e-learning werkzaamheden verricht.

XS4ALL

XS4ALL had de vraag om te helpen bij het omzetten van alle classroom trainingen naar e-learning. Hierbij hebben we samen met XS4ALL gekeken naar wat er prima getraind kan worden via e-learning en wat nog altijd in het klaslokaal thuishoort. Zo kun je bijvoorbeeld de theorie van telefonische communicatie trainen via e-learning, maar de vaardigheden oefen je in het klaslokaal.

LUBA Uitzendbureau

Van LUBA Uitzendorganisatie kregen we de vraag om een assessment toets te realiseren op het gebied van communicatiekennis.

OSR Juridische Opleidingen

In opdracht van OSR Juridische Opleidingen heeft Rex Media voor het UWV een AVG e-learning verzorgd. Rex Media heeft zich vooral bezig gehouden met de visualisatie, die bestond uit illustraties en animaties. Wij hebben dit vormgeven in een e-learning module met theorie afgewisseld door tussentijdse vragen. Na het volgen van deze module is er is er een voortgangsrapportage van alle deelnemers.

Maaskoepel

Voor de overkoepelende corporatie instelling Maaskoepel heeft Rex Media een uitgebreide softwaretraining via e-learning ontwikkeld. Meerdere locaties moesten tegelijkertijd getraind worden in een wijziging van het vastleggen van gegevens. De nieuwe programma schermen zijn met alle uit te voeren stappen voor medewerkers interactief gemaakt. Dit wil zeggen dat men de verschillende klantscenario’s kan oefenen in een veilige omgeving en hulp krijgt bij de te volgen stappen.

Randstad Uitzendbureau

Voor de afdeling Randstad Callflex hebben wij voor nieuwe callcenter medewerkers een instroomtraject in e-elearning gerealiseerd. Het doel was om nieuwe medewerkers voor een callcenterbaan alvast kennis mee te geven in basis communicatievaardigheden en te laten zien hoe het eraan toe gaat in de operatie.

Woonstad Rotterdam

Woonstad Rotterdam wilde de trainingstijd voor nieuwe medewerkers sterk terugdringen en haar eigen trainers slagvaardig maken in het bouwen van e-learningmodules. Rex Media host de e-learning omgeving en en leidt op een praktische wijze verschillende trainers op om zelf e-trainingen effectief te bouwen op het gebied van product- en procedures en softwaretrainingen.

Laat uw gegevens achter voor vrijblijvend meer informatie

Laat ons u benaderen

Vul uw naam in

Vul een geldig e-mail adres in

Invalid Input

Onze klanten

Voor deze klanten hebben we diverse e-learning werkzaamheden verricht.