Kennistoetsen

Papieren toetsen en handmatig één voor één nakijken behoort tegenwoordig tot het verleden. Met online kennistoetsen heeft u veel meer mogelijkheden om het kennisniveau van uw medewerkers te meten. Maak gebruik van vragen met filmpjes, geluidsfragmenten, sleepopdrachten en veel meer. Ook zijn de digitale toetsen gewoon vanaf de werkplek te maken en u ziet in een zeer korte tijd hoe goed de nodige kennis aanwezig is bij uw medewerkers.

Multiple choice vragen

De klassieke vraagvormen, zoals multiple choice vragen zijn nog steeds doeltreffend. Zolang de antwoorden even moeilijk en relevant zijn bij het onderwerp is dit type vraag goed in te zetten.

Sleepopdrachten

Eenvoudig slepen van eigenschappen naar de producten of diensten waar ze bij horen. Dit is een vrij intuïtieve opdracht en past in deze tijd.

Aanwijsopdrachten (hotspot opdrachten)

Vraag uw medewerkers om één of meer specifieke plekken in een afbeelding of foto aan te wijzen. De gokkans is erg klein en u krijgt een goed beeld van het kennisniveau.

Invulopdrachten

Net als de aanwijsopdracht is een invulopdracht direct gebonden aan parate kennis. Goed om bijvoorbeeld te gebruiken voor jargon of een specifieke notatie van een onderwerp.

Interactieve video

Stop een video op de plek waar een bepaalde handeling goed of fout wordt uitgevoerd. Gebruik dit om zeker te zijn dat uw medewerkers bepaalde procedures goed kunnen volgen en alert blijven op de omgeving.