Online cursussen

Vandaag de dag zijn er zoveel vormen van informatieoverdracht, zoals bijvoorbeeld video, geluid, verschillende vormen van animaties en interactieve media. Voor kennisoverdracht is het belangrijk, dat er telkens gekeken wordt welke vorm het meest optimale effect biedt. Heeft u veel tekstuele informatie, dan kan het wenselijk zijn te kiezen voor geluid en beeldende informatie.
Dient informatie goed gereproduceerd te kunnen worden, dan kunnen tussentijds interactieve vragen of opdrachten weer van nut zijn. In de loop der jaren hebben we vanuit vele scenario's gewerkt en kunnen we u dus prima adviseren over de meest optimale vorm.
Ook behoort het leren omgaan met software en systemen middels e-learning tot onze expertises. Zo kunnen we applicaties die (nieuwe) medewerkers dienen te gebruiken simuleren, zodat er veilig in geoefend kan worden.
Wij zijn ervaren in programma's als Adobe Captivate, Articulate Storyline en bouwen ook maatwerk e-learning programma's. Wij geven u graag een demo van onze mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op.

Presentaties

Om het online leren zo persoonlijk mogelijk te houden zetten wij zo mogelijk presentaties in om telkens weer de aandacht van de cursist zo effectief mogelijk te trekken. De presentator of presentatrice verbindt de verschillende e-learning onderwerpen met elkaar. Dit kan dan dienen als een prima vervanging van veel leeswerk.

Animaties

Breng complexere theorie tot leven met animaties. Dit kan in een simplistische tekenstijl om de kern duidelijk te maken of indien bepaalde zaken zo realistisch mogelijk moeten worden weergegeven gebruiken wij 3D animaties.

Illustraties

Leg complexe zaken binnen een mum van tijd uit met illustraties. Onze grafische vormgevers beheersen elke stijl van simplistisch tot realistisch. Ook adviseren wij met welke stijl u uw boodschap het meest effectief overbrengt. Bij het illustreren houden wij uiteraard rekening met uw huisstijl.

Film en nabewerking

Wilt u de beleving van de e-learning inhoud vergroten? Niets spreekt zoveel als beeld. Situaties en processen waar uw e-learning over gaat, kunnen wij vlot voor u vastleggen met hoogwaardige camerabeelden en bepaalde details extra naar voren brengen in de nabewerking. Ook professionele voice-overs en drone-beelden behoren tot de mogelijkheden.

3D objecten

Uw gebouw, objecten of processen kunnen wij volledig realistisch of simplistisch in 3D vormgeven en laten animeren. In bepaalde gevallen kan dit de lesstof nog sneller verduidelijken. Wij modelleren voorwerpen tot volledige omgevingen in 3D. Zelfs kunnen wij uw cursisten zich laten bewegen door deze 3D omgevingen om opdrachten uit te voeren.

Oefenen met de theorie

De lesstof wordt pas echt verankerd door ermee te oefenen en de kennis tussentijds te meten met oefenvragen. Theorie wisselen wij telkens af met tussentijdse (interactieve) opdrachten.

Slepen in volgorde

Zijn er bepaalde procedures of opvolgende handelingen, dan oefent de cursist door deze op volgorde te kunnen slepen.

Matching

Elke dienst of product heeft eigenschappen. Door deze koppel oefening, weet u hoe goed uw medewerkers hiervan op de hoogte zijn.

Multiple choice opdrachten

Ook de klassieke meerkeuze vraagvorm wordt online gebruikt. Zolang er relevante en gelijkwaardige antwoorden worden gebruikt, kan dit prima worden ingezet.

De werkomgeving gesimuleerd in virtual reality

Werken uw medewerkers in een bepaalde omgeving? Dan maken wij de e-learning in een virtuele omgeving en d.m.v. simulaties leren uw medewerkers handelingen uit te voeren in de omgeving waar zijn straks aan de slag moeten.
Virtual reality
Uw medewerkers kunnen goed oefenen met de praktijk in een veilige virtuele omgeving. Het toepassen van de theorie en het ontwikkelen van vaardigheden kan hierdoor op eigen tempo worden gedaan en telkens worden herhaald.

Applicatietraining

Werken uw medewerkers met complexe software? Ook software trainingen maken wij interactief via e-learning.

Altijd toegang en actuele rapportages

Uw medewerkers kunnen de online cursussen vanaf huis of hun werkplek volgen en u ziet onmiddellijk de voortgang. Ook ziet u op groepsniveau hoe er wordt gescoord op een bepaald onderdeel.

Al geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvend gesprek aan!