E-learning rapportages

Meten is weten. U wilt weten hoe goed uw medewerkers op de hoogte zijn van alle nodige kennis. Daarnaast wilt u dat snel en gemakkelijk inzichtelijk hebben. In ons systeem kunt u snel en eenvoudig de voortgang bekijken van het volgen van online cursussen en de cijfers inzien van de gemaakte toetsen.

Online cursus rapportages

U ziet met welke hoofdstukken van de cursussen uw medewerkers bezig zijn en of zij die hebben afgerond. Ook kunt u zien hoe zij de tussentijdse opdrachten in die cursussen hebben gemaakt. Dus u ziet ook of zij de cursus hebben begrepen.

Toets cijfers

Bekijk in één overzicht de cijfers van uw cursisten. Filter eventueel op afdeling, team of een training groep. Met een klik op een individu ziet u de gegeven antwoorden. Nooit meer handmatig nakijken en geen klaslokaal meer nodig om de toets af te nemen.

Competenties meten

Wat ons rapportagesysteem uniek maakt, is dat u bij de uitkomsten direct kunt zien hoe er op verschillende competenties wordt gescoord. Stel uw toets bestaat uit 30 vragen en per competentie worden er 5 vragen gesteld dan ziet u in één overzicht hoe er per competentie is gescoord. Zonder elke vraag na te kijken weet u direct op welke competentie u nog extra kunt trainen. Zowel per afdeling, team of individu.

Periodieke rapportages

Hoe scoorde uw organisatie vorig jaar op hetzelfde onderwerp t.o.v. dit jaar? Wilt u zien of uw training is verbeterd? Vergelijk eenvoudig de jaren of maanden met onze periodieke rapportages.