Hosting

Uw e-learning omgeving wordt ook door ons gehost. Met één telefoontje helpen wij u dus zowel met gebruikers als technische vragen. Wij zorgen voor een optimale snelheid en gebruiksgemak en zijn goed bereikbaar voor vragen.

Uptime van 98%+

Doorgaans geniet u bij ons van een omgeving die altijd bereikbaar is, soms zelfs jaren 100% online. Mocht er dan toch iets gebeuren is dit vaak binnen enkele uren al verholpen. U kunt dus rekenen op een alert team met vlot support.

Maatwerk

Heeft u een crm waar u een koppeling mee wenst? Niets is fijn handelingen maar één keer te hoeven doen. Wij kijken graag met u mee naar hoe wij de e-learning omgeving zo effectief mogelijk kunnen integreren in uw reeds aanwezige programmatuur.

Maatwerk

Heeft u een crm waar u een koppeling mee wenst? Niets is fijner dan handelingen maar één keer te hoeven doen. Wij kijken graag met u mee naar hoe wij de e-learning omgeving zo effectief mogelijk kunnen integreren in uw reeds aanwezige programmatuur.

Schaalbaar

Afhankelijk van uw gebruik weten wij de belasting van de omgeving en dus hoeveel capaciteit wij voor u moeten reserveren. Wij hanteren dus eerlijke prijzen. Wij nemen graag met u door hoe u de e-learning omgeving wilt inzetten.

Moodle hosting

Wilt u een Moodle e-learning omgeving laten hosten? Wij hosten uw Moodle omgeving inclusief het aanbrengen van de periodieke veiligheidsupdates. Tevens kunnen wij u op weg helpen met Moodle en kunt u rekenen op vlot support.

Onze prijzen zijn afgestemd op hoe Moodle bij u is ingericht en het aantal medewerkers dat tegelijkertijd in Moodle actief is. Neem contact op voor een passend aanbod via via 078-7505844 of .