E-learning omgeving

Indien u nog geen leeromgeving heeft of een uitbreiding wenst, kunt u ook hiervoor bij ons terecht. Uw cursussen en toetsen zijn benaderbaar in onze overzichtelijke leeromgeving. Deze leeromgeving is gebaseerd op het wereldwijd veel gebruikte systeem Moodle, gezien dit systeem grote aantallen cursisten aan kan, veilig en stabiel is. Wij zijn gespecialiseerd in het integreren van Moodle met uw bestaande data management systemen en ook maken wij maatwerk Moodle plugins, zoals bijvoorbeeld examensystemen en krachtige interactieve rapportages. Deze omgeving tuigen wij volledig in uw huisstijl op.

Daarnaast ontwikkelen wij ook maatwerk leerportalen indien u graag een omgeving wilt die altijd met uw organisatie meegroeit. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Duidelijk en overzichtelijk

Uw cursisten zien direct de cursussen, waaraan zij gekoppeld zijn. Met enkele kliks volgen zij al de juiste cursus of maken zij het examen.

Voortgangsrapportage

Bekijk in één scherm welke cursisten al klaar zijn met de cursus of er nog mee bezig zijn. Cijfers zijn direct voor u inzichtelijk. Filter op afdelingen, teams of training groepen. Klik op een individu om de antwoorden te bekijken.

Interactieve grafische rapportage

Bekijk in één oogopslag het kennisniveau van uw afdelingen, teams en training groepen in deze interactieve grafiek. Klik eenvoudig op een afdeling om de onderliggende teams of medewerkers te bekijken. Klik op een medewerker om de gevolgde cursussen en de gegeven antwoorden in te zien.

In uw huisstijl

De beleving van uw bedrijf trekken wij graag door naar het online leren. Wij passen graag uw E-learning omgeving volledig aan in uw huisstijl, dus uw vormen en kleuren. Ook de online cursussen realiseren wij ook graag op die manier.