Virtuele omgevingen

Indien u een werkomgeving met veel aandachtspunten heeft, is het belangrijk dat u van tevoren weet of uw medewerker bekwaam genoeg is om daar zijn of haar rol te vervullen. Wij kunnen de werkomgeving virtueel beschikbaar maken voor uw medewerkers.

Trainen in een simulatie

Laat uw medewerkers kennis maken met de werkomgeving in een simulatie. Men kan in een gesimuleerde omgeving vrij bewegen en handelingen uitvoeren. U ziet aan de hand van de gemaakte opdrachten hoe vaardig uw medewerkers zijn alvorens u hen de werkvloer op stuurt.

Eenvoudiger trainen voor de klas

Laat omgevingen virtueel in kaart brengen door ons, zodat uw trainers eenvoudig zelf voorkomende scenario’s kunnen bouwen. Bekijk de omgeving vanuit verschillende hoeken door eenvoudig te bewegen met uw muis.

Afbeeldingen voor trainingsmateriaal

Maak met een druk op de knop een scherpe afbeelding van uw ingerichte scenario, die u vervolgens kunt gebruiken voor printmateriaal, e-learning cursus of een toetsvraag.

Train specifieke handelingen

Elke handeling, hoe klein ook kunt u trainen en meten. Bijvoorbeeld het aansluiten van een netwerk. Van het plaatsen van een modem tot het aansluiten van elke kabel in de juiste poort. Uw medewerkers kunnen genoeg oefenen en u ziet hoe goed en hoe snel ze hun kennis toepassen.

Software training

Wilt u uw medewerkers snel en doeltreffend trainen in de software die ze bij u moeten gebruiken? Wij maken een simulatie van de schermen waar zij dagelijks mee moeten werken en ook brengen wij hen in de meest voorkomende scenario’s. In een veilige omgeving krijgen zij uitleg, instructies en hulp en kunnen zij de handelingen eerst veilig uitvoeren alvorens zij dit op de werkvloer toepassen.